måndag 31 augusti 2009

Arbetet går framåt...

Det har hänt en hel del sedan den 14 juni då jag skrev sist. I stort sett är den större delen av målningen klar. Att komma överens om färg var lättare än vad jag hade vågat hoppats på. Vi bestämde oss till slut, med hjälp av en mycket bra målare, för milda och ljusa färger.


I stora rummet på övervåningen och i det stora rummet på nerevåningen har samma färg det är en färg som går i en ljust grå ton.



Golvet i det nedre rummet har vi inte bestämt riktigt hur vi vill ha det, men trägolv blir det ialla fall. Men först måste vi flytspackla ett tunt lager så betonggolvet blir jämnare och på vis blir trägolvet lättare att lägga.











Sovrummet och hallen på övervåningen har fått samma färg, en ljus grågrön färg.
Golverna i bägge rummen väntar nu på att bli såpskurade.

Pärlsponten i hallen vid entrén har fått en ljusgrön färg, på golvet kommer vi att lägga golvtegel.













Utsidan av huset är i det närmaset klart, det är bara lite målning, ytterlampa och någon from av trappa in, tankegången är inte riktigt klar där än.

Det är lite skillnad för ett år sedan...


Vi har ju hela tiden tänkt att hyra ut huset på årsbasis men nu har vi ändrat oss. Vi tänker hyra ut huset helg- eller veckovis. Eftersom vi är en stor släkt och har många vänner vi vill kunna utnyttja huset själva någon gång.


Ha det bra alla goa människor! A&H

Inga kommentarer: